Faciliteter/Butik

I det naturskønne område m. anlagte stier omkring fiskesøerne findes der bl. a. bænke, samt lejeplads ved børnesøen.

I butikken ved den gamle Stenmøllebygning, forfindes forskellige selvbetjeningautomater, som indeholder bl. a. øl, vand, slik og fiskeudstyr. Der er også mulighed for, at købe varme drikke i form af kaffe, the, chokolade mm. Her findes også et køleskab med røgede ørreder, samt røgede laksestykker m. forskellig krydderier. I butikken kan der ligeledes søges informationer om området, samt kommende begivenheder fra infoskærmen.Møllebygning

Et rum i møllebygningen er indrettet som  opvarmet festlokal, med brændeovn og bænke. Velegnet til firma- eller familieudflugter. Man får udleveret sin egen nøgle og kan få sine ejendele opbevaret, mens familien eller kollegaerne fisker, eller udforderes i en kano. Rummet lejes efter aftale på mobil 24461062. Prisen er 200 kr/dag.Tur3

Nærområdet byder bl. a.  på den idyllisk placeret Restaurant Rørbæk sø, med udsigt over netop Rørbæk sø (500 m). Et nyere sommerhusområde, på den gamle campingplads, samt kanoudlejning på Skjern Å i perioden (16/6 – 31/9)

Kommer man i autocamper, er der mulighed for overnatning på Autocamper billetvores nye primitive autocamperpladser. Én overnatning koster 100 kr.  Der er dog ingen adgang til strøm.

I butikken har vi løbende kontrol fra sundhedsmyndighederne. I de seneste år med kontrollerne har resulteret i en elite smiley.

Herunder ses den seneste rapport.Sundhed

 

Logo

Naturskøn oplevelse for hele familien